Over ons

Ofin – Optimal Finances– is een boekhoud- en administratiekantoor voor creatieve ondernemers en zzp’ers. U kunt hierbij onder andere denken aan creatieve beroepen als journalist, acteur, architect, stylist, mode-ontwerper of kunstenaar op welk gebied dan ook.

De specialisten

In 1999 is Ofin opgericht en ook vandaag de dag kunt u hier nog terecht voor advies op maat. De drie specialisten – Ruud Brouwer, Jan Goemans en Paul Slot – helpen u graag. Zelfs zó graag, dat de deur van het kantoor in Amsterdam (Kerkstraat) gewoon voor u openstaat.

De doelgroep

Ofin richt zich op de creatieve sector. Waarom? Omdat de drie specialisten die hier werkzaam zijn, gespecialiseerd zijn in het adviseren van creatieve ondernemers en zzp’ers. ‘Wij hebben jarenlange ervaring met het werken voor mensen met creatieve beroepen en kennen daardoor de aandachtspunten voor deze beroepsgroep door en door’, aldus de specialisten.

Manier van werken

Eén ding is zeker: de werkwijze van Ofin sluit nauw aan op de wensen van haar klanten. Zo krijgt men vrijwel altijd binnen één werkdag antwoord op vragen, wordt – indien gewenst – de volledige administratie uit handen genomen én gebeurt dit alles op uurbasis. Niet alleen het kantoor in Amsterdam – waar u zó even binnenloopt –, maar ook de eisen en wensen van de specialisten zijn zeer laagdrempelig; dus ook wanneer het u gewoonweg niet lukt om de administratie netjes aan te leveren, is Ofin u graag van dienst.