Boekhouding Amsterdam

Boekhouding Amsterdam

Heeft u moeite met het vinden van een ervaren boekhouder in Amsterdam die uw boekhouding kan doen? En bent u daarnaast als zzp’er werkzaam in de creatieve sector, bijvoorbeeld als beeldhouwer, illustrator of acteur? Stop dan nu met zoeken! Aan Ofin heeft u een ideaal boekhoudkantoor, in hartje Amsterdam! Hartje? Jazeker; ons kantoor bevindt zich namelijk tussen de Prinsengracht en Keizersgracht in. En weet u wat het mooiste is? U kunt op ieder gewenst moment van de dag vrijblijvend even bij ons binnenwandelen!

Goedkope boekhouder Amsterdam

Voor een goedkope boekhouder in Amsterdam gaat u evengoed naar Ofin. Bij ons profiteert u, als creatieve zzp’er, namelijk van opvallend voordelige prijzen. Of het nu gaat om het overnemen van uw volledige administratie, om het opstellen van een nauwkeurige jaarrekening en om het verzorgen van de aangifte inkomstenbelasting; bij ons bent u verzekerd van de beste prijs. Wij werken namelijk op uurbasis! Lukt het u niet om uw administratie netjes in een map aan te leveren? Geen probleem; ook een ‘rommeltje’ maken wij weer overzichtelijk voor u!

Zie ook: Fiscaal advies Amsterdamen Belastingadviseur Amsterdam

Boekhouding in Amsterdam: de locatie

Wanneer u besluit om de specialisten van Ofin uw boekhouding te laten doen, is het verstandig om eens langs te komen op ons kantoor in Amsterdam. En maak u niet druk: deze heeft u snel gevonden! Ons kantoor bevindt zich namelijk aan de Kerkstraat. Nummer 373, om precies te zijn. Dit is vlak langs de Amstel en tussen de Keizersgracht en Prinsengracht in. Amsterdam Centraal ligt op een kleine 3 kilometer afstand en vanaf daar kunt u metro 51, 53 of 54 pakken; deze vertrekken iedere 4 minuten vanaf het Centraal Station. Stap uit bij het Waterlooplein en u bent er zo!

Goedkope boekhouder in Amsterdam: onze diensten

Goedkope boekhouder in Amsterdam? Check! En wat betreft de financiën is Ofin van alle markten thuis. Dat moet ook wel met drie vennoten die ieder gespecialiseerd zijn in het adviseren van zzp’ers in de creatieve sector. Bij ons kunt u vrijwel alles uit handen geven. Uiteraard kunt u ervoor kiezen om uw gehele administratie aan ons toe te vertrouwen, maar ook een deel hier van is mogelijk. Denk bijvoorbeeld aan de jaarrekening of de correspondentie met de belastingdienst. Een allround boekhoudkantoor waar u op kunt bouwen!