Boekhoudkantoor Amsterdam

U kunt bij ons onder andere terecht voor advies en hulp bij uw financiële administratie, jaarrekening en btw aangifte.

Wat wij doen voor u?

Wij adviseren u op financieel en fiscaal gebied, gericht op uw specifieke situatie, verder zijn wij bijna altijd in staat om snel, binnen 1 werkdag, al uw vragen te beantwoorden. Wij werken op uurbasis. Hoe beter u de spullen aanlevert des te goedkoper bent u uit. Wij zijn ook heel laagdrempelig als het om het inleveren van de administratie gaat.

JAARREKENING

Een jaarrekening opmaken: als creatieve ondernemer en/of zzp’er ontkomt u er niet aan! Gelukkig voor u kunnen de specialisten van Ofin deze ingewikkelde taak van u overnemen. Nog nooit van een jaarrekening gehoord of niet helemaal zeker wat dit precies is?

FINANCIELE ADMINISTRATIE

Financiële administratie: wij van Ofin houden ervan. Maar dan met name de financiële administratie van creatieve ondernemers en zzp’ers, hierbij kunt u denken aan journalisten, acteurs, architecten, stylisten en/of modeontwerpers.

BTW AANGIFTE

De btw-aangifte; als creatieve ondernemer en/of zzp’er moet u er toch echt aan geloven. Maar waarom moet dit eigenlijk, hoe kunt u dit het beste doen en waarin kunnen de specialisten van Ofin u ondersteunen? U leest het allemaal op deze pagina.