Jaarrekening opstellen Amsterdam

Het uitbesteden van een jaarrekening

Aan het einde van het jaar moet elke onderneming, of het een multinational is of een eenmanszaak, een jaarrekening opstellen. Een jaarrekening bestaat uit drie onderdelen: balans, resultatenrekening en een toelichting. De balans toont alle bezittingen en schulden op de einddatum, terwijl de resultatenrekening de toename en afname van bezittingen en schulden toont ten opzichte van de vorige balans. Op basis van de resultatenrekening wordt de ondernemingswinst berekend waarover belasting moet worden betaald. De toelichting wordt gebruikt om bijvoorbeeld waarderingsgrondslagen voor bezittingen en schulden te vermelden.

Het opstellen van een jaarrekening is vaak een vervelend karweitje, zeker als je geen administratieve achtergrond hebt. Bij veel zelfstandig ondernemers ofwel zzp’ers ontbreekt zo een boekhoudkundige achtergrond. Voor veel van deze ondernemers geldt: ze zijn keigoed in hun werk, maar vinden administratie vervelend. Dan is het prettig om voor de jaarrekening terug te kunnen vallen op een gespecialiseerd administratiekantoor, zoals Ofin. Veel creatieve zzp’ers in Amsterdam willen het opstellen van hun jaarrekening liever uitbesteden aan een gespecialiseerd administratiekantoor. Administratiekantoor Ofin met een vestiging middenin Amsterdam is dan een goede keuze.

Creatieve zzp’ers vallen terug op Ofin

Veel zzp’ers in Amsterdam met een creatief beroep zien het opstellen van een jaarrekening als een martelgang. Het is een verplichting, waaruit geen enkele bevrediging gehaald kan worden. Gelukkig kunnen ze terugvallen op Ofin. Dit kleine administratiekantoor is gespecialiseerd in het ondersteunen van zzp’ers met een creatief beroep. De mensen van Ofin staan bekend om hun creativiteit en vakbekwaamheid, liefde voor hun vak en ervaring met de belevingswereld van creatieve zzp’ers. Bij Ofin bent u geen nummer, maar een persoon van vlees en bloed. Ofin vindt u niet een gloednieuw kantoorgebouw aan de Zuid-as, maar in een gezellig pandje aan de Kerkstraat, tussen de Prinsengracht en de Keizersgracht in Amsterdam. Gemakkelijk te vinden door vanaf Koninklijk theater Carré de Magere Brug over te steken. Bereikbaar en laagdrempelig dat is Ofin.

Graag uw jaarrekening laten opstellen in Amsterdam? Dan is Ofin de juiste plek.

Zie ook : Jaarrekening ZZP Amsterdam & Administratiekantoor Amsterdam Centrum

Laat uw jaarrekening opstellen in Amsterdam

Wilt u uw jaarrekening laten opstellen door Ofin? Bel naar 020 – 427 833 0 voor een afspraak. Mailen kan naar info@ofin.nl. We zitten aan de Kerkstraat 373-sous in het centrum van Amsterdam, zodat we gemakkelijk bereikbaar zijn voor al uw vragen.