Financiële administratie

Financiële administratie: wij van Ofin houden ervan. Maar dan met name de financiële administratie van creatieve ondernemers en zzp’ers, hierbij kunt u denken aan journalisten, acteurs, architecten, stylisten, mode-ontwerpers of kunstenaars op welk gebied dan ook. Bent u benieuwd wat de ‘financiële administratie’ precies is en hoe wij u hierbij kunnen ondersteunen? Wij leggen het u graag uit.

De term ‘administratie’ houdt het volgende in: het op een eenduidige wijze vastleggen en verzamelen van gegevens. De financiële administratie legt alle financiële handelingen die u als creatieve ondernemer en/of zzp’er doet zeer nauwkeurig vast. Dit gebeurt vrijwel altijd door middel van administratieve software.

Het doel

Waarom u zich als creatieve ondernemer en/of zzp’er met financiële administratie bezig zou moeten houden? Het antwoord spreekt voor zichzelf: voor de Belasting moet u alles wat er op financieel gebied binnen uw onderneming gebeurt noteren en bijhouden. Dit is niet alleen voor de Belastingdienst nodig, ook om uw eigen onderneming te kunnen besturen is het bijhouden van de financiële administratie noodzakelijk.

Wat Ofin voor u kan betekenen

Indien gewenst kunnen de specialisten van Ofin uw financiële administratie volledig van u overnemen; daar zijn we tenslotte een (boekhoud- en) administratiekantoor voor. Naast het geven van advies op maat met betrekking tot uw financiële situatie, kunnen wij er ook voor zorgen dat het overzicht van al uw administratieve uitgaven en inkomsten volledig in orde is.

Alles uit handen geven

Wanneer u besluit om Ofin uw financiële administratie toe te vertrouwen, verzorgen wij ook alle – eventueel nodige – correspondentie met de Belastingdienst. Oftewel: weer een zorg minder voor u! Daarnaast maken wij ook graag uw jaarrekening inclusief de balans en de verlies- en winstrekening op. Zo maakt u het direct ook een stuk goedkoper voor uzelf; Ofin werkt namelijk op uurbasis. Benieuwd naar al onze mogelijkheden? Neem dan telefonisch contact op via: 020 – 427 833 0.