Boekhoudkantoor Amsterdam

Op zoek naar een boekhoudkantoor in Amsterdam? Gevonden!

Bent u op zoek naar een betrouwbaar en laagdrempelig boekhoudkantoor in hartje Amsterdam? Dan is Optimal Finances, in het kort Ofin, ongetwijfeld uw kantoor. Wij zijn gespecialiseerd in het helpen van zzp’ers met creatieve beroepen. Hierbij kunt u bijvoorbeeld denken aan architecten, journalisten, modeontwerpers en fotografen. Maar ook wanneer u bijvoorbeeld een uitvinder, schrijver, grafisch ontwerper, DJ, filmmaker of componist bent, zijn wij u graag van dienst. Kortom: Ofin is hét boekhoudkantoor in Amsterdam voor de creatieve sector!

Boekhouder Amsterdam zzp

Aan de Kerkstraat in Amsterdam vindt u Ofin: een gespecialiseerde boekhouder voor zzp’ers in de creatieve sector. Ofin heeft drie vennoten: Ruud Brouwer, Jan Goemans en Paul Slot. Alle drie hebben jarenlange ervaring met het werken voor mensen met creatieve beroepen. Daarom bent u, als creatieve zzp’er, hier dus absoluut aan het juiste adres. Een beter passende boekhouder is er niet! Heeft u interesse? Wandel dan gerust ons kantoor eens binnen, met of zonder uw administratiepapieren. Wij informeren u graag over onszelf, het boekhoudkantoor en de werkwijze die wij hanteren.

Zie ook: Boekhouding Amsterdam en Boekhouder Amsterdam Centrum

Ofin: boekhoudkantoor in Amsterdam

In Amsterdam is een boekhoudkantoor snel gevonden. Maar een boekhoudkantoor speciaal voor de creatieve sector… Dat is een stuk lastiger. Gelukkig is daar Ofin: wij adviseren zzp’ers in de creatieve sector op zowel financieel als fiscaal gebied. Heeft u eigenlijk geen financiële achtergrond? Ook dan zijn wij in staat om u alles haarfijn uit te leggen. Sterker nog: dit is juist onze kracht! Veel creatieve zzp’ers besteden liever geen aandacht aan de financiën en daar schieten wij dan vaak te hulp. Heeft u vragen? Wij streven ernaar om u binnen één werkdag van een antwoord te voorzien.

Waarom naar een boekhouder voor zzp’ers in Amsterdam?

We horen het u al denken: “Waarom zou ik naar een speciale boekhouder voor zzp’ers in Amsterdam gaan?” Nou, daar zijn meerdere redenen voor te bedenken. Ten eerste staat Ofin erom bekend nauwkeurig naar ieders persoonlijke, specifieke situatie te kijken. Daarnaast zijn wij in staat om alle nodige correspondentie met de belasting voor u te verzorgen. Nadat wij uw gehele boekhouding in orde hebben gemaakt, maken wij ook graag de jaarrekening inclusief balans en de verlies- winstrekening voor u op. Met andere woorden: bij Ofin in Amsterdam kunt u alles uit handen geven. Zo hoeft u nergens meer aan te denken!