Administratiekantoor Amsterdam Centrum

Administratieve ondersteuning door een Administratiekantoor in Amsterdam Centrum

U bent zelfstandige zonder personeel, een zogeheten zzp’er, en u heeft een creatief beroep, zoals journalist, fotograaf, acteur, musicus, grimeur, architect, stylist, ontwerper of kunstenaar. U bent druk in de weer om van uw onderneming een succes te maken. Al uw tijd, kennis en kunde focust u op datgene waarin u uitblinkt. Al het andere, zoals het bijhouden van een administratie, is tijdverspilling en kan worden uitbesteed. Herkenbaar? Breng uw administratie dan onder bij Ofin. Ofin is het Administratiekantoor in Amsterdam Centrum dat zich richt op zzp’ers met een creatief beroep. U vindt Ofin middenin Amsterdam aan de Kerkstraat, vlakbij Koninklijk Theater Carré. U fietst gewoon vanaf Carré over de Magere Brug. Daar in de Kerkstraat kunt u terecht voor al uw administratieve ondersteuning.

Uw Administratiekantoor in Amsterdam Centrum adviseert

Ofin is een klein administratiekantoor. Met ons drieën richten we ons op zelfstandig ondernemers zonder personeel. Dat is ons talent. Geef ons uw bonnetjes, bankafschriften, inkoopfacturen en verkoopfacturen en Ofin stelt uw jaarverslag en belastingaangifte op. We helpen u graag met uw boekhouding en als u dat wilt nemen we uw hele administratie over. Dan verzorgen we ook alle communicatie met de belastingdienst en alle andere stakeholders. Administratiekantoor Ofin heeft ruime ervaring met de administratie voor zzp’ers in creatieve beroepen. We begrijpen dat boekhouding niet uw hobby is, maar een wettelijke verplichting en daarom richten wij ons erop om uw administratie op peil te houden dan kunt u ongestoord uw opdrachten uitvoeren. Door onze expertise met zzp’ers in creatieve beroepen kunnen we u ook adviseren over eventuele zakelijke beslissingen, zoals het doen van investeringen.

Zie ook : Boekhouder Amsterdam Centrum & Boekhouder gezocht Amsterdam

Kom langs bij uw Administratiekantoor in Amsterdam Centrum

Kom langs bij Ofin, uw administratiekantoor in Amsterdam Centrum, en laat ons uw administratie verzorgen. Wij zetten graag ons talent in, zodat u uw talenten optimaal kunt benutten. U kunt ons vinden aan de Kerkstraat 373-sous in Amsterdam Centrum. U kunt ook bellen met 020 – 427 833 0 of mailen naar info@ofin.nl.