Belastingadviseur Amsterdam

Belastingadviseur in Amsterdam

Ofin is dé belastingadviseur voor creatieve zzp’ers in hartje Amsterdam. U vindt ons laagdrempelige kantoor aan de Kerkstraat – nummer 373 – tussen de Prinsen- en Keizersgracht in. Laagdrempelige kantoor? Jazeker! Om maar wat te noemen: tijdens onze openingstijden mag u altijd even binnenwandelen. Onze specialisten staan klaar om u te helpen en adviseren u graag over de belasting. Met als expertise de creatieve zzp’ers, zit u hier als bijvoorbeeld architect, DJ, visagist, beeldhouwer, grafisch ontwerper of illustrator helemaal goed. Dankzij onze jarenlange ervaring in deze doelgroep, zijn wij zonder twijfel de beste belastingadviseur!

Belastingadvies Amsterdam

Ziet u uzelf terug in een van bovenstaande – of andere creatieve – beroepen? Dan staat de deur van ons kantoor in Amsterdam voor u open: hier kunt u persoonlijk belastingadvies krijgen, speciaal gericht op uw situatie. Is dat niet even handig? En om het maar weer even over onze laagdrempeligheid te hebben: het maakt niet uit of u uw papieren netjes in een map aanlevert of nog net op tijd de prullenbak uit weet te vissen; wij maken er hoe dan ook weer een mooi overzicht van. Want op Ofin kunt u bouwen, wij helpen u graag met de belasting.

Zie ook: Zzp’er boekhouding in Amsterdam en Boekhoudkantoor Amsterdam

Ofin: uw belastingadviseur in Amsterdam

Uw belastingadviseur in Amsterdam is Ofin. Maar waar staat ‘Ofin’ voor en hoe is dit bedrijf ooit ontstaan? We beginnen bij het begin en dat was 1999; in dat jaartal is Ofin opgericht. Ofin is een afkorting van Optimal Finances en dit bedrijf is in het kort een boekhoudkantoor én belastingconsulent in één. De drie vennoten van dit bedrijf zijn gespecialiseerd in de creatieve beroepen en dan met name in de zzp’ers binnen deze branche. De werkwijze van Ofin sluit nauw aan bij de behoeften van de klanten en dat zorgt ervoor dat dit bedrijf ontzettend geliefd is onder de creatieve zzp’ers in en rondom Amsterdam.

Belastingadvies in Amsterdam: wat kunt u verwachten?

Wat u kunt verwachten wanneer u voor belastingadvies naar Ofin in Amsterdam komt? Ten eerste staat persoonlijke aandacht bij Ofin hoog in het vaandel; er wordt aandachtig gekeken naar u als zzp’er en naar uw bedrijf. Daarnaast is de laagdrempeligheid ook een van onze kernwaarden: loop gerust ons kantoor eens binnen, geheel vrijblijvend! Ook met vragen – zowel op financieel als op fiscaal gebied – kunnen wij u helpen. Wij zijn vrijwel altijd in staat om deze binnen één werkdag te beantwoorden! Al met al helpt Ofin u op financieel én fiscaal gebied, zodat u alles weer op orde krijgt.