Boekhouder voor starters Amsterdam

Hulp nodig met uw boekhouding?

Amsterdam is een echte studentenstad. Met twee universiteiten en diverse hogescholen trekt onze hoofdstad veel jonge mensen aan uit het hele land. Daardoor is Amsterdam een stad vol jonge, creatieve mensen. Deze getalenteerde, hoogopgeleide en gedreven jonge mensen raken door het ondernemende karakter van de stad vaak snel geïnspireerd om voor zichzelf te beginnen. Amsterdam zit dan ook stampvol met kleine ondernemingen en eenmanszaken. Al deze creatieve starters richten zich voor de volle honderd procent op het succes van hun onderneming. Door alle dynamiek die bij het ondernemen komt kijken, raakt het voeren van een deugdelijke administratie soms wat naar de achtergrond. Dat is onverstandig, want het voeren van een deugdelijke administratie is wettelijk verplicht voor elke ondernemer, klein of groot. Om de grote schare jonge, creatieve bedrijven in Amsterdam te ondersteunen op administratief vlak kunt u terecht bij Ofin. Ofin is de boekhouder voor starters in Amsterdam.

Een betrouwbare boekhouder voor starters in Amsterdam

Ofin helpt bij het voeren van een administratie, stelt de jaarrekening op, doet belastingaangiftes en btw-aangiftes, vertegenwoordigt de zzp’er tegenover de Belastingdienst en, misschien wel het belangrijkste, staat de startende ondernemer in Amsterdam bij met gedegen advies. Doordat Ofin, als administratiekantoor voor starters in Amsterdam, zich vooral richt op creatieve zzp’ers, zoals acteurs, schrijvers, stylisten, musici, fotografen en journalisten weet Ofin veel van de problematiek die bij dit soort ondernemingen speelt. Dit komt tot uiting in de prima adviezen die Ofin verstrekt over investeringen, producten en diensten.

Zie ook : Jaarrekening opstellen Amsterdam & Jaarrekening ZZP Amsterdam

Boekhoudkantoor in hartje Amsterdam

Ofin is een klein boekhoudkantoor met korte lijnen, perfect dus voor een boekhoudkantoor voor starters, en is gevestigd in een klein pand in de binnenstad van Amsterdam. Het kantoor staat aan de Kerkstraat 373-sous en is makkelijk te vinden door vanuit Koninklijk theater Carré over de Magere Brug te lopen. Het kantoor van Ofin staat vlakbij de halte Prinsengracht en de halte Keizersgracht van tramlijn 4. Ofin is telefonisch bereikbaar via 020 – 427 833 0 of via de mail naar info@ofin.nl.