Boekhouder gezocht Amsterdam

Zoekt u een boekhouder in Amsterdam? Goed gezocht!

Amsterdam is een creatieve stad. Het is een stad vol met acteurs, schrijvers, stylisten, musici, fotografen en journalisten. Vaak zijn deze creatieve vakmensen niet in loondienst, maar hebben ze een eenmanszaak. Dat heet dan een zelfstandige zonder personeel ofwel een zzp’er. Daardoor zijn ze onafhankelijk en optimaal flexibel. Deze onafhankelijkheid heeft ook een nadeel: aan het einde van het jaar moet winst worden afgedragen uit de eigen onderneming aan de Belastingdienst. Winst wordt per jaar bepaald op basis van de jaarrekening. Daarin staan alle opbrengsten en kosten. Het verschil daartussen is in principe de winst waarover belasting moet worden afgedragen. Daarmee is meteen het belang aangegeven van een deugdelijke administratie. Voor de meeste zzp’ers heeft het voeren een deugdelijke administratie geen hoge prioriteit. De hoogste prioriteit heeft namelijk het uitvoeren van zoveel mogelijk leuke, mooie opdrachten en daarvoor betaald krijgen. De positieve energie die dat oplevert is de reden voor veel creatieve zzp’ers om te kiezen voor het ondernemerschap. Het bijhouden van een administratie levert de meeste creatieve zzp’ers daarentegen minder energie op. Het is daarom begrijpelijk dat veel jonge, creatieve ondernemers hun administratie liever uitbesteden en een boekhouder zoeken. Bij de plaatselijke supermarkt zijn dan ook veel briefjes op het bord te vinden met de tekst ‘Boekhouder gezocht in Amsterdam’.

Een boekhouder gezocht in Amsterdam voor creatieve zzp’ers

Administratiekantoor Ofin aan de Kerkstraat in hartje Amsterdam richt zich speciaal op creatieve zzp’ers. Ofin heeft als doel om creatieve ondernemers in Amsterdam te bevrijden van hun administratieve last, zodat die zich kunnen richten op datgene waar ze goed in zijn. Anders dan veel administratiekantoren vindt u Ofin niet in een blinkend kantoorpand met veel receptionistes en dure inrichting. Integendeel, Ofin is gevestigd in een gezellig pandje in de Amsterdamse binnenstad. Bij Ofin vindt u boekhouders met liefde voor het vak en met ervaring met creatieve zzp’ers en de problemen waarmee die worstelen. Ofin neemt de administratieve zorgen van zzp’ers over en stelt de jaarrekening voor hen op. Afhankelijk van de mate van ondersteuning die is afgesproken kan Ofin ook de hele administratie overnemen, inclusief communicatie met de Belastingdienst en overige belanghebbenden, zodat de creatieve zzp’ers in Amsterdam zich voor de volle honderd procent kunnen richten op wat ze écht belangrijk vinden. Dus als u een boekhouder in amsterdam heeft gezocht, dan bent u hier aan het juiste adres.

Zie ook : Boekhouder voor starters Amsterdam & Jaarrekening opstellen Amsterdam

Boekhouder gezocht in Amsterdam aan de Kerkstraat

U vindt Ofin aan de Kerkstraat 373-sous in Amsterdam. Als u vanaf Koninklijk theater Carré over de Magere Brug gaat, komt u direct terecht in de Kerkstraat. Ofin is ook makkelijk te bereiken via tramlijn 4, halte Keizersgracht of halte Prinsengracht. Bent u geïnteresseerd in onze administratieve ondersteuning? Bel met 020 – 427 833 0 of mail naar info@ofin.nl voor een afspraak.