Fiscaal advies Amsterdam

Fiscaal advies in Amsterdam

Wanneer u fiscaal advies nodig heeft bent u bij Ofin in Amsterdam aan het juiste adres. Wij helpen u graag uw zogenoemde ‘belastingdruk’ te minimaliseren. Mits u een zzp’er in de creatieve sector bent. Denk aan beroepen als auteur, beeldhouwer, acteur, uitvinder, filmmaker, componist of stylist. Voor al deze beroepen is Ofin absoluut hét boekhoudkantoor in hartje Amsterdam. Maar niet alleen dat; naast een ervaren boekhoudkantoor kunnen wij ook optreden als uw persoonlijke belastingconsulent! Een lang verhaal kort: voor zowel financieel als fiscaal advies zit u bij Ofin goed.

Advies belasting Amsterdam

Heeft u advies nodig over de belasting? Kom dan naar Ofin in Amsterdam. Wij adviseren u graag over de belasting en alles wat daarbij komt kijken. Indien nodig verzorgen wij zelfs álle correspondentie met de belastingdienst; zo heeft u hier geen omkijken meer naar. Uiteraard is het ook mogelijk om een gedeelte zelf te blijven doen, denk bijvoorbeeld aan de BTW-aangiften. In dat geval leggen wij u graag uit hoe u dit het beste kunt aanpakken. En geen paniek: ook wanneer u geen financiële achtergrond heeft en hier eigenlijk vrij weinig van snapt, zijn wij in staat om het voor u helder te maken. Daar zijn wij tenslotte in gespecialiseerd!

Zie ook: Belastingadviseur Amsterdam en Zzp’er boekhouding in Amsterdam

Fiscaal advies in Amsterdam: wat is het?

Dat u als creatieve zzp’er voor fiscaal advies naar Ofin in Amsterdam gaat, moge inmiddels duidelijk zijn. Maar wat ís fiscaal advies nu precies? ‘Fiscaal’ betekent wat met de belasting te maken heeft. Fiscaal advies is simpel gezegd dus advies over de fiscale wet- en regelgeving. En dat is belangrijk, want deze wet- en regelgeving is continu aan het veranderen en als zzp’er is het belangrijk om on top te blijven van de voor u relevante informatie. Over het algemeen streven wij bij Ofin ernaar om alle vragen binnen één werkdag te beantwoorden. Zo heeft u snel duidelijkheid en kunt u vooruit met uw bedrijf. Want dát is ons doel.

Advies belasting Amsterdam, ga naar Ofin!

Ofin in Amsterdam is ongetwijfeld de plek waar u moet zijn voor goed en persoonlijk belastingadvies. Persoonlijk? Ja! Iedere situatie is immers uniek. De drie vennoten van Ofin zijn ware specialisten als het gaat om het adviseren van zzp’ers in de creatieve sector. Ook het adviseren over de belasting valt hieronder. Ruud Brouwer, Jan Goemans en Paul Slot hebben alle drie jarenlange ervaring met het werken voor creatieve zzp’ers en kennen de specifieke aandachtspunten voor deze groep daarom door en door.